Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Title Image

Testimonials

NIKOLA BULJ – EKODVORISTANCE

Obicno se ljudi prvo upoznaju pa pocnu da rade zajedno. Moj prvi kontakt sa Marinom bio je Prepoznavanje. Odmah smo presli na rad jer smo se toliko dobro razumeli, da nije bilo potrebe za ulaganjem vremena u oficijalni deo. Kada radite sa osobom za koju vam se cini da je vec dugo poznajete, sve vam ide lako.

Njeni saveti i smernice izuzetno su prakticni i jasni, da prosto nisam imao dodatna pitanja. Kada pocne, ona vam sve do detalja isprica, a vase je da to sprovedete u delo.

Posebno bih istakao njenu volju da vas biznis postavi na noge jer se postavi kao da radi za sebe, sto je veoma vazno svakom klijentu. Svaki razgovor je lagan i koristan, a osmeh je deo njene strategije. Presrecan sam sto sam je upoznao i smatram je delom svoje biznis porodice. Odnos sa osobom poput Marine treba sa posebnom paznjom negovati.

Zadovoljni klijent,

Nikola Bulj.
OPEN MIND AGENCY

FLORIAMA

Još nakon prvog razgovora sa Marinom, osetila sam veliko olakšanje, jer sam se uverila da je rešenje mojih poslovnih nedoumica (kojih je bilo podosta) na pomolu. Davila sam se u moru sopstvenih ideja, a bez ikakve strukture.

Ne samo da sam dobila sveobuhvatnu personalizovanu strategiju, već i objašnjenja zašto će kod mene nešto bolje funkcionisati od nečega drugog. Jasne smernice, pa čak i pomoć u spajanju sa ljudima koji mi
mogu biti značajni. Za neke od njih, ispostaviće se, veoma značajni.

I nešto na šta ranije nisam naišla – nije pokušala da sputa sve moje kreativne ideje i namere! Umesto da se vodi dosadašnjim preporukama da se suzi fokus (jer tako je lakše), ona je u stvari pomogla da se fokus bolje spakuje sa svim mojim sposobnostima i težnjama! Što je za mene – neprocenjivo!

https://www.instagram.com/floriama.rs/
https://www.youtube.com/channel/UCb53D7hTwauVhs7FEifeK8w

TAMARA GAVRIĆ

Nakon oduševljenja i iskustva sa Marininih radionica i Čarobnog štapića, bilo mi je jasno da želim da prepustim razmatranju poslovni život, što trenutni, što posao o kome maštam. Budući da ja moj posao obožavam, dream job se ni ne razlikuje puno. Kada volite ono što radite, dešava se da ne umete da napravite granice i jasno odredite business plan i strategiju. Marina mi je jako puno pomogla, obzirom da nisam bila orjentisana do sada strategijama, već isključivo i samo rezultatima, do kojih sam dolazila davajući 200 % moje energije, volje i vremena. Rezultati su bili dobri za klijente, ali ne i po mene.

Marina ima jasne odgovore i instrukcije, vrlo konkretne, precizno definisane.

Neizmerno zahvalna na svim savetima!

Tamara Gavrić,
Interior designer

Dizajn studio
www.multipraktikdesign.com

tamara@multipraktikdesign.com

Moja Sobica – portal za edukaciju i uređenje dečjeg prostora
www.mojasobica.com

tamara@mojasobica.com

Upwork Ambassador – global freelancing platform
www.upwork.com

tgavric@cloud.upwork.com

JELENA CRNKOVIĆ

Za Marinu Lazarević i program “Mala škola preduzetništva” čula sam preko Original magazina. 

Uspešna mlada žena, majka i preduzetnica , koja vodi stabilan biznis, ali je idalje puna entuzijazma za nove ideje i projekte…to sam pomislila i poželela da mi onda bude mentor kada se osmelim da krenem u “preduzetničke vode”.

Nakon prvog razgovora, znala sam da je to odlična odluka i prava investicija.

Vesela, pristupačna i energična žena, puna znanja i iskustva pored toga što ima puno toga da kaže, jako dobro ume i da sasluša i da postavi prava pitanja kako bi stekla uvide i dala kvalitetne savete.

Posebno bih istakla “Ikigai” tehniku koju sam prošla sam Marinom kako bi se fokusirali na stvari koje imaju više značenje za mene i kako bi što jasnije odredili pravac u kom treba da razmišljam pri kreiranju svoje strategije.

Sa puno razumevanja i strpljenja je prošla kroz svaki segment i pravim pitanjima i smernicama usmerila me u kom pravcu da razmišljam.

Program koji smo nakon toga prolazili bio je odličan. Sistematičan, sveobuhvatan i jasan sa puno kvalitetnih primera i uvida.

Uvek spremna za pomoć i konsultacije, i pored brojnih obaveza lako smo uspevale da se uskladimo sa terminima.

Odličan program i još bolji mentor, za sve kojima je potreban vetar u ledja za prvi korak, struktura i kontinuitet u radu, dobri i praktični saveti i primeri.

 

Jelena Crnković

Senior Brand Development Manager

SANDRA ARSENIJEVIĆ ART

Od samog početka komunikacija sa Marinom je bila veoma laka, neposredna i konkretna. Razgovor je bio veoma konstruktivan i usmeren na delove mog poslovanja koje treba da unapredim. Njene savete i smernice za razvoj mog biznisa su veoma korisne za mene kao kreativca, jer Iako su nam informacije svuda dostupne, mnogo je lakše i delotvornije kad dobiješ sažete savete i prave smernice stručne osobe koje su namenjene baš za tvoj biznis. Strategiju koju sam dobila sadrži praktične i primenljive informacije sa konkretne primere i jasne korake koje treba preduzeti za postavljanje dobre osnove poslovanja. Sigurna sam da ću i dalje koristiti njene savete i smernice za razvoj mog poslovanja.
Sandra Arsenijević
SA| WEAVING & ART STUDIO

ALEKSANDRA KOLARSKI ČELAR

Obožavam svoj posao, ali uz sve porodične obaveze, ponekad izgubim fokus.

Marina mi je pomogla uz disciplinu i precizan rad uradim meni bitne zadatke kako bih postigla svoje ciljeve.

Znala sam šta volim da radim, a ona mi je pomogla da definišem proizvod, odredim cenu, strategiju razvoja ali i marketinga.

Zahvljajući njenoj organizaciji, moji planovi i ciljevi se ostvaruju i imam vremena za porodicu.

Uz nju je sve moguće!

Update – Bootcamp

TANJA STOJIĆ

Marinu sam prizvala u momentima kada mi je bila potrebna smernica i savet. Preko zajedničke prijateljice smo se upoznale i mogu reći da je to bio momenat kada sam znala da mi je “poslata”. Započela sam svoj brend Sierra Tango sama, u želji da budem svoj gazda, preduzetnica i uspešna zena. Neiskusnim poslovnim koracima sam hrabro zakoračila u svet preduzetništva. Nije bilo onako kako sam planirala i ulagala sam novac nesmotreno.
Tada se pojavila Marina i dala mi smernice, savete i predloge. Studiozno mi je objasnila svaki neophodan korak i pratila pažljivo ishod. Redovno smo se čule, razgovarale o svemu i uvek je imala odgovor na moju dilemu ili problem.
I danas, imam sve njene stručne savete, dokumenta na mail-u, kao pisan trag, koje ću apsolutno koristiti i ubuduće. Naša saradnja će se nastaviti i jako se radujem novim uspesima.
Hvala Marina!

Tanja Stojić
Sierra Tango
CEO & Owner

MARIJA KRSMANOVIĆ

Marinu sam otkrila preko preporuke u trenutku kada mi je preko bio potreban biznis konsultant. To je bio momenat u kojem sam morala da počnem da delim svoj posao i obaveze na druge. Svako ko je u preduzetničkoj priči zna da nije jednostavno preći iz “radim sve sama” u situaciju “delegiram” sve što mogu.

Marina mi je svojim znanjem, iskustvom i svetima mnogo pomogla i ubrzala prelazni period. Naučila me je kako se na pravi način planira poslovanje i šta sve taj plan podrazumeva. Otkrila mi je alate koji su mi od velikog značaja i koristi. Bila je moja podrška u prvim koracima delegiranja.

Uvek kažem: “Kad ne možeš sam potraži pomoć”. Njena pomoć i jednomesečni mentorski rad učinili su da lakše i brže savladam veštine planiranja i organizovanja poslovanja. Dala mi je konkretne savete i ideje kako da svoje poslovanje unapredim.

Hvala Marina, bilo je zadovoljstvo sarađivati sa tobom.

MARINA FENT

Iako Marinu nisam poznavala ranije, razgovor sa njom je bio spontan i neposredan, kao da sam razgovarala sa nekim koga dugo, i usudila bih se reći, čak i dobro poznajem.

Strategija koju sam dobila je zapravo otvorila vrata mnogim pitanjima koja se tiču praktičnih i tehničkih elemenata ostvarenja nekih od mojih ciljeva.

Zadovoljna sam savetima koje sam dobila budući da je Marina neko sa bogatim iskustvom u biznisu a sa druge strane je zadržala onu ljudskost i prizemnost, tako da se njeni saveti mogu preslikati  i primeniti, ne samo na poslovnu već i ličnu sferu.

Istakla bih da je Marina neko ko sa lakoćom predstavlja biznis i uopšte rad na sebi, kao nešto jednostavno a uspeh na svim životnim poljima dostupan i ostvarljiv. Sa posebnim naglaskom na onima, koji su se tek odvažili da sebi priznaju da žele nešto više, Marina je tu da da vetar u leđa, toplu žensku podršku bez pretenzija. Ono što se meni lično dopalo najviše je ta dostupnost, neposrednost i lakoća komunikacije.

IVANA SRDIĆ PINEAPLES

Suština i Forma
Koliko god mi mislili da smo dobro organizovane i da sjajno žongliramo između majčinstva i posla, postoji nešto što ne znamo što može da nam olakša i život i posao – a to je Marina Lazarević. Njene konsultacije su mi pomogle da shvatim gde sam, gde želim da budem i pomogla mi je da precizno izradimo put ka tim ciljevima. Zahvaljujući njenoj organizaciji po danima u nedelji ja imam mogu da pratim tok dešavanja unutar svoje agencije i da nijedan segment samog poslovanaj ne bude zapostavljen. Samim tim što mi je posao bolje organizovan, samoodrživ, ja imam više vremena za sebe i svoju porodicu. Svakako preporučujem i njen program “28 dana da vratiš sebi SEBE” ukoliko želite da ostvarite sve svoje želje i životne planove!

Ivana Srdić
Digital marketing consultant
CEO & Owner Pineapples Agency

SOKOLINA – ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Sve je vrlo razumljivo, sveobuhvatano, hvala ti.
Prijao mi je razgovor i zadovoljna sam sugestijama.
Istakla bih tvoju stručnost i veliko znanje za koje je sat vremena malo da se prenese.

Sokolina art | Instagram | Facebook

Centar za kreativno ekološko stvaralaštvo- SOKOLINA ART

Jasmina Stojanovic

“Marina Lazarević je svojom preciznošću, odlučnošću i posvećenošću u moj život unela izvesnu vrstu unutrašnje discipline prema sopstvenim projektima koju ranije nisam imala. Uvek sam bila lako motivisana i odgovorna kada je u pitanju rad za druge, ali nisam svojim privatnim idejama davala dovoljno značaja i prostora. Uz Marinu, koja je prepoznala moju temu, koja me čvrsto vodila kroz process coachinga i koja je istrajavala i onda kada ja nisam, uspela sam da sebe i svoje želje stavim kao prioritet i da prema njima kreiram posao. Marina neće biti vaš emotivni bejbisiter, ne očekujte da vas uljuljkuje i teši ili motiviše krilaticama new age. Kod nje se radi, ispunjavaju zadaci i poštuju rokovi. Ako niste samo zainteresovani već ste i posvećeni da unapredite svoj biznis, onda je Marina prava adresa za vas.”

SANDRA ARSENIJEVIĆ ART

Od samog početka komunikacija sa Marinom je bila veoma laka, neposredna i konkretna. Razgovor je bio veoma konstruktivan i usmeren na delove mog poslovanja koje treba da unapredim. Njene savete i smernice za razvoj mog biznisa su veoma korisne za mene kao kreativca, jer Iako su nam informacije svuda dostupne, mnogo je lakše i delotvornije kad dobiješ sažete savete i prave smernice stručne osobe koje su namenjene baš za tvoj biznis. Strategiju koju sam dobila sadrži praktične i primenljive informacije sa konkretne primere i jasne korake koje treba preduzeti za postavljanje dobre osnove poslovanja. Sigurna sam da ću i dalje koristiti njene savete i smernice za razvoj mog poslovanja.
Sandra Arsenijević
SA| WEAVING & ART STUDIO

MARIJA KRSMANOVIĆ

Marinu sam otkrila preko preporuke u trenutku kada mi je preko bio potreban biznis konsultant. To je bio momenat u kojem sam morala da počnem da delim svoj posao i obaveze na druge. Svako ko je u preduzetničkoj priči zna da nije jednostavno preći iz “radim sve sama” u situaciju “delegiram” sve što mogu.

Marina mi je svojim znanjem, iskustvom i svetima mnogo pomogla i ubrzala prelazni period. Naučila me je kako se na pravi način planira poslovanje i šta sve taj plan podrazumeva. Otkrila mi je alate koji su mi od velikog značaja i koristi. Bila je moja podrška u prvim koracima delegiranja.

Uvek kažem: “Kad ne možeš sam potraži pomoć”. Njena pomoć i jednomesečni mentorski rad učinili su da lakše i brže savladam veštine planiranja i organizovanja poslovanja. Dala mi je konkretne savete i ideje kako da svoje poslovanje unapredim.

Hvala Marina, bilo je zadovoljstvo sarađivati sa tobom.

SOKOLINA – ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Sve je vrlo razumljivo, sveobuhvatano, hvala ti.
Prijao mi je razgovor i zadovoljna sam sugestijama.
Istakla bih tvoju stručnost i veliko znanje za koje je sat vremena malo da se prenese.

Sokolina art | Instagram | Facebook

Centar za kreativno ekološko stvaralaštvo- SOKOLINA ART

IVANA SRDIĆ PINEAPLES

Suština i Forma
Koliko god mi mislili da smo dobro organizovane i da sjajno žongliramo između majčinstva i posla, postoji nešto što ne znamo što može da nam olakša i život i posao – a to je Marina Lazarević. Njene konsultacije su mi pomogle da shvatim gde sam, gde želim da budem i pomogla mi je da precizno izradimo put ka tim ciljevima. Zahvaljujući njenoj organizaciji po danima u nedelji ja imam mogu da pratim tok dešavanja unutar svoje agencije i da nijedan segment samog poslovanaj ne bude zapostavljen. Samim tim što mi je posao bolje organizovan, samoodrživ, ja imam više vremena za sebe i svoju porodicu. Svakako preporučujem i njen program “28 dana da vratiš sebi SEBE” ukoliko želite da ostvarite sve svoje želje i životne planove!

Ivana Srdić
Digital marketing consultant
CEO & Owner Pineapples Agency

TANJA STOJIĆ

Marinu sam prizvala u momentima kada mi je bila potrebna smernica i savet. Preko zajedničke prijateljice smo se upoznale i mogu reći da je to bio momenat kada sam znala da mi je “poslata”. Započela sam svoj brend Sierra Tango sama, u želji da budem svoj gazda, preduzetnica i uspešna zena. Neiskusnim poslovnim koracima sam hrabro zakoračila u svet preduzetništva. Nije bilo onako kako sam planirala i ulagala sam novac nesmotreno.
Tada se pojavila Marina i dala mi smernice, savete i predloge. Studiozno mi je objasnila svaki neophodan korak i pratila pažljivo ishod. Redovno smo se čule, razgovarale o svemu i uvek je imala odgovor na moju dilemu ili problem.
I danas, imam sve njene stručne savete, dokumenta na mail-u, kao pisan trag, koje ću apsolutno koristiti i ubuduće. Naša saradnja će se nastaviti i jako se radujem novim uspesima.
Hvala Marina!

Tanja Stojić
Sierra Tango
CEO & Owner

TAMARA GAVRIĆ

Nakon oduševljenja i iskustva sa Marininih radionica i Čarobnog štapića, bilo mi je jasno da želim da prepustim razmatranju poslovni život, što trenutni, što posao o kome maštam. Budući da ja moj posao obožavam, dream job se ni ne razlikuje puno. Kada volite ono što radite, dešava se da ne umete da napravite granice i jasno odredite business plan i strategiju. Marina mi je jako puno pomogla, obzirom da nisam bila orjentisana do sada strategijama, već isključivo i samo rezultatima, do kojih sam dolazila davajući 200 % moje energije, volje i vremena. Rezultati su bili dobri za klijente, ali ne i po mene.

Marina ima jasne odgovore i instrukcije, vrlo konkretne, precizno definisane.

Neizmerno zahvalna na svim savetima!

Tamara Gavrić,
Interior designer

Dizajn studio
www.multipraktikdesign.com

tamara@multipraktikdesign.com

Moja Sobica – portal za edukaciju i uređenje dečjeg prostora
www.mojasobica.com

tamara@mojasobica.com

Upwork Ambassador – global freelancing platform
www.upwork.com

tgavric@cloud.upwork.com

ALEKSANDRA KOLARSKI ČELAR

Obožavam svoj posao, ali uz sve porodične obaveze, ponekad izgubim fokus.

Marina mi je pomogla uz disciplinu i precizan rad uradim meni bitne zadatke kako bih postigla svoje ciljeve.

Znala sam šta volim da radim, a ona mi je pomogla da definišem proizvod, odredim cenu, strategiju razvoja ali i marketinga.

Zahvljajući njenoj organizaciji, moji planovi i ciljevi se ostvaruju i imam vremena za porodicu.

Uz nju je sve moguće!

Update – Bootcamp

MARINA FENT

Iako Marinu nisam poznavala ranije, razgovor sa njom je bio spontan i neposredan, kao da sam razgovarala sa nekim koga dugo, i usudila bih se reći, čak i dobro poznajem.

Strategija koju sam dobila je zapravo otvorila vrata mnogim pitanjima koja se tiču praktičnih i tehničkih elemenata ostvarenja nekih od mojih ciljeva.

Zadovoljna sam savetima koje sam dobila budući da je Marina neko sa bogatim iskustvom u biznisu a sa druge strane je zadržala onu ljudskost i prizemnost, tako da se njeni saveti mogu preslikati  i primeniti, ne samo na poslovnu već i ličnu sferu.

Istakla bih da je Marina neko ko sa lakoćom predstavlja biznis i uopšte rad na sebi, kao nešto jednostavno a uspeh na svim životnim poljima dostupan i ostvarljiv. Sa posebnim naglaskom na onima, koji su se tek odvažili da sebi priznaju da žele nešto više, Marina je tu da da vetar u leđa, toplu žensku podršku bez pretenzija. Ono što se meni lično dopalo najviše je ta dostupnost, neposrednost i lakoća komunikacije.

NIKOLA BULJ – EKODVORISTANCE

Obicno se ljudi prvo upoznaju pa pocnu da rade zajedno. Moj prvi kontakt sa Marinom bio je Prepoznavanje. Odmah smo presli na rad jer smo se toliko dobro razumeli, da nije bilo potrebe za ulaganjem vremena u oficijalni deo. Kada radite sa osobom za koju vam se cini da je vec dugo poznajete, sve vam ide lako.

Njeni saveti i smernice izuzetno su prakticni i jasni, da prosto nisam imao dodatna pitanja. Kada pocne, ona vam sve do detalja isprica, a vase je da to sprovedete u delo.

Posebno bih istakao njenu volju da vas biznis postavi na noge jer se postavi kao da radi za sebe, sto je veoma vazno svakom klijentu. Svaki razgovor je lagan i koristan, a osmeh je deo njene strategije. Presrecan sam sto sam je upoznao i smatram je delom svoje biznis porodice. Odnos sa osobom poput Marine treba sa posebnom paznjom negovati.

Zadovoljni klijent,

Nikola Bulj.
OPEN MIND AGENCY

FLORIAMA

Još nakon prvog razgovora sa Marinom, osetila sam veliko olakšanje, jer sam se uverila da je rešenje mojih poslovnih nedoumica (kojih je bilo podosta) na pomolu. Davila sam se u moru sopstvenih ideja, a bez ikakve strukture.

Ne samo da sam dobila sveobuhvatnu personalizovanu strategiju, već i objašnjenja zašto će kod mene nešto bolje funkcionisati od nečega drugog. Jasne smernice, pa čak i pomoć u spajanju sa ljudima koji mi
mogu biti značajni. Za neke od njih, ispostaviće se, veoma značajni.

I nešto na šta ranije nisam naišla – nije pokušala da sputa sve moje kreativne ideje i namere! Umesto da se vodi dosadašnjim preporukama da se suzi fokus (jer tako je lakše), ona je u stvari pomogla da se fokus bolje spakuje sa svim mojim sposobnostima i težnjama! Što je za mene – neprocenjivo!

https://www.instagram.com/floriama.rs/
https://www.youtube.com/channel/UCb53D7hTwauVhs7FEifeK8w

Jasmina Stojanovic

“Marina Lazarević je svojom preciznošću, odlučnošću i posvećenošću u moj život unela izvesnu vrstu unutrašnje discipline prema sopstvenim projektima koju ranije nisam imala. Uvek sam bila lako motivisana i odgovorna kada je u pitanju rad za druge, ali nisam svojim privatnim idejama davala dovoljno značaja i prostora. Uz Marinu, koja je prepoznala moju temu, koja me čvrsto vodila kroz process coachinga i koja je istrajavala i onda kada ja nisam, uspela sam da sebe i svoje želje stavim kao prioritet i da prema njima kreiram posao. Marina neće biti vaš emotivni bejbisiter, ne očekujte da vas uljuljkuje i teši ili motiviše krilaticama new age. Kod nje se radi, ispunjavaju zadaci i poštuju rokovi. Ako niste samo zainteresovani već ste i posvećeni da unapredite svoj biznis, onda je Marina prava adresa za vas.”

ANA J

Veza sa tobom i svim postignutim rezultatima do sada ukazuju na sledece:

  • Veliku profesionalnost sa tvoje strane,
  • Prosirivanje vidika,
  • Dovodjenje ljudi na prava mesta u firmi i
  • Moja rasterecenost u tom delu.
  • Uspeli smo da zaposlimo administrativnog radnika i tehnologa pripravnika.
  • Moj deo obaveza se smanjio
  • Tvoj pristup, tvoje sve, tvoja licnost, otvorenost, crno-belo, sve mi se to svidja.

Sigurna sam da ćemo nastaviti dalju saradnju.

ČEDOLINO

Saradnja sa Marinom je počela slučajno, dok sam surfovala netom u potrazi za nečim što bi mi pomoglo za rast i razvoj mog online dessert shopa. Marina je pre svega neposredna i prijatna osoba koja je tokom naše saradnje davala nesebične savete i smernice od značaja za moj brend, pozicioniranje i vidljivost na društvenim mrežama. Zahvaljujuci njoj, nastaje i više nego user friendly sajt koji mozete videti na linku www.cedolinohealthysweets.com.

Marina je precizna, koncizna i vrlo odgovorna kad je posao u pitanju. Svaki dogovor je ispoštovan u dogovorenom roku. Sa tačke gledišta mog slatkog brenda – Čedolina, Marinina i moja saradnja se desila u pravom trenutku, kada je bilo potrebno da se moj mali, porodični biznis izdvoji medju konkurencijom zahvaljući ukusnim delicijama s jedne strane i mojoj profesiji i zanimanju medicinskog biohemicara s druge strane. Tako je nastala, s ponosom mogu reći, više nego prepoznatljiva Dijabet linija slatkiša veoma tražena i poznata medju klijentima.

Toplo preporučujem Marinu kao saradnika, svima koji žele da započnu svoje male, slatke biznise jer ce vam dati značajan feedback i osećaj da ste na pravom putu. Pored toga, uvek cete imati u njoj i osobu koja ce vam pružiti pomoć i nakon završene saradnje tako da ovo nije obicna “one time” ponuda.

Veliki pozdrav za Marinu od Jane i Čedolina

TINA – DŽOOVA POSLASTIČARNICA

Konsultacije sa Marinom Lazarevic su, bez ikavog preterivanja, donele red u moje poslovanje. Naravno, ja sam vec težila tome i pokušavala da nadjem dobra rešenja, ali njeno organizaciono iskustvo je umnogome skratilo taj proces.

Najpre, ona mi je pomogla da ovaj posao sagledam kao sistem sa jasno definisanom strukturom, zasebnim kategorijama (proizvodnja, prodaja, finansijska kontrukcija, personal, marketing, itd) za koje mi je ponudila odgovarajuce alatke: kriterijume, pravilnike, tabele za evidenciju i planiranje…
Sve to je u velikoj meri smanjilo improvizaciju, a donelo efikasnost u poslovanje. Takodje omogucilo mi je da postavim ciljeve i pratim proces kroz koji prolazimo, uz precizno kvantifikovane parametre.
Iako sam smatrala da dobro poznajem svoj posao i da neke veće promene nisu moguće u okviru istog prostora i obima poslovanja, došlo je do iznenadjujućih kreativnih rešenja na kojima sam joj iskreno zahvalna.

JELENA CRNKOVIĆ

Za Marinu Lazarević i program “Mala škola preduzetništva” čula sam preko Original magazina. 

Uspešna mlada žena, majka i preduzetnica , koja vodi stabilan biznis, ali je idalje puna entuzijazma za nove ideje i projekte…to sam pomislila i poželela da mi onda bude mentor kada se osmelim da krenem u “preduzetničke vode”.

Nakon prvog razgovora, znala sam da je to odlična odluka i prava investicija.

Vesela, pristupačna i energična žena, puna znanja i iskustva pored toga što ima puno toga da kaže, jako dobro ume i da sasluša i da postavi prava pitanja kako bi stekla uvide i dala kvalitetne savete.

Posebno bih istakla “Ikigai” tehniku koju sam prošla sam Marinom kako bi se fokusirali na stvari koje imaju više značenje za mene i kako bi što jasnije odredili pravac u kom treba da razmišljam pri kreiranju svoje strategije.

Sa puno razumevanja i strpljenja je prošla kroz svaki segment i pravim pitanjima i smernicama usmerila me u kom pravcu da razmišljam.

Program koji smo nakon toga prolazili bio je odličan. Sistematičan, sveobuhvatan i jasan sa puno kvalitetnih primera i uvida.

Uvek spremna za pomoć i konsultacije, i pored brojnih obaveza lako smo uspevale da se uskladimo sa terminima.

Odličan program i još bolji mentor, za sve kojima je potreban vetar u ledja za prvi korak, struktura i kontinuitet u radu, dobri i praktični saveti i primeri.

 

Jelena Crnković

Senior Brand Development Manager