Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

JELENA CRNKOVIĆ

JELENA CRNKOVIĆ

Za Marinu Lazarević i program “Mala škola preduzetništva” čula sam preko Original magazina. 

Uspešna mlada žena, majka i preduzetnica , koja vodi stabilan biznis, ali je idalje puna entuzijazma za nove ideje i projekte…to sam pomislila i poželela da mi onda bude mentor kada se osmelim da krenem u “preduzetničke vode”.

Nakon prvog razgovora, znala sam da je to odlična odluka i prava investicija.

Vesela, pristupačna i energična žena, puna znanja i iskustva pored toga što ima puno toga da kaže, jako dobro ume i da sasluša i da postavi prava pitanja kako bi stekla uvide i dala kvalitetne savete.

Posebno bih istakla “Ikigai” tehniku koju sam prošla sam Marinom kako bi se fokusirali na stvari koje imaju više značenje za mene i kako bi što jasnije odredili pravac u kom treba da razmišljam pri kreiranju svoje strategije.

Sa puno razumevanja i strpljenja je prošla kroz svaki segment i pravim pitanjima i smernicama usmerila me u kom pravcu da razmišljam.

Program koji smo nakon toga prolazili bio je odličan. Sistematičan, sveobuhvatan i jasan sa puno kvalitetnih primera i uvida.

Uvek spremna za pomoć i konsultacije, i pored brojnih obaveza lako smo uspevale da se uskladimo sa terminima.

Odličan program i još bolji mentor, za sve kojima je potreban vetar u ledja za prvi korak, struktura i kontinuitet u radu, dobri i praktični saveti i primeri.

 

Jelena Crnković

Senior Brand Development Manager