Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Pronadji svoj posao iz snova

POSAO MOJIH SNOVA

Kada sam se prvi put zapitala, šta ja zaista volim da radim, svaki odgovor je išao u pravcu organizacije, marketinga i prodaje. Medjutim, već tada sam to radila i nije mi bilo jasno zašto nemam osećaj radosti, ako radim posao koji volim! Delovalo je da je to isti posao… Ali nije bio. U osnovi jeste, ali je imao neke elemente koji nisu bili onakvi kakve sam želela. Posvetila sam se tada detaljnom procesu pronalaženja – SVOG POSLA IZ SNOVA! A ubrzo počela i da ga ostvarujem.

U samom procesu traženja i kreiranja, shvatila sam gde se često izgubimo i šta su nam najčešće prepreke, pronašla sam svoj model rada i razvoja koji je pomogao mnogima, ne samo radi spoznaje – koji je to posao iz snova, već da dodjemo i do poslovnog modela koji će voleti, ali i koji će biti profitabilan. 

Posao koji volimo i radimo bez profita nije DREAM JOB, već HOBI!

Ukoliko želite promenu u poslu, a niste sigurni šta to zaista znači, savetujem da se opredelite za uslugu – PRONADJI SVOJ POSAO IZ SNOVA – za konsultaciju Skypom u trajanju 1h.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj paket – molim da mi pošaljete mail popunjavanjem formulara sa ove stranice ili klikom na OVAJ LINK, sa predlogom termina koji Vama odgovara, a ja ću Vam se u najkraćem mogućem roku javiti radi potvrde.