Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Title Image

Marina Lazarevic

Marina. Majka Nikole i Nie. Nebojšina žena. Igorova sestra. Nešina i Jagodina ćerka. SVOJA.

ISKUSTVO

Najveće životno, privatno i poslovno iskustvostekla sam u porodičnom poslu – Mammas Biscuit House, koji sam radila od svoje 16.godine. Te 1995, posao je pokrenuo naš otac i na tako uveo čitavu porodicu u privatno preduzetništvo. Brat, mama i ja, smo nažalost, nakon nepunih 5 godina ostali bez NJEGA – našeg zaštitnika, vodiča i oslonca. Razvijati porodičan posao nosio je mnoge izazove, posebno od kad njega nije bilo.

a

EDUKACIJA

Diplomirala sam na Pravnom Fakultetu u Beogradu. Nakon toga, samoinicijativno sam pohadjala stručne edukacije, trudeći se da kompletiram praktično stečena znanja. Godine 2017, na svom drugom porodiljskom diplomirala sam i Menadžment u biznisu – sa završnom temom – Biznis u porodičnim firmama.

NAGRADE

Naš posao je bio uspešan i razgranat. Dobijali smo mnoga zvanična i nezvanična priznanja. Godine 2013 dobili smo priznanje Privredne Komore Srbije – za Lokalni Brend Srbije, a iduće 2014, ušla sam u uži izbor za Poslovnu Ženu Godine – Udruženja Poslovnih Žena Srbije. Godine 2017, na svom drugom porodiljskom diplomirala sam i Menadžment u biznisu – sa završnom temom – Biznis u porodičnim firmama.

Kome pomažem

Tu sam za preduzetnike kojima je potrebna pomoć u boljim poslovnim rezultatima. Učim preduzetnike da delegiraju, da podignu posao na viši nivo, izgrade strategiju i stvore uslove za uspeh. Analiziram, koristim postojeće elemente i uz postavljeni – nekad i zajednički kreirani cilj pravim plan, optimizujem proces, racionalizujem vreme, resurse i novac, sistematizujem aktivnosti, automatizujem i standardizujem procese.

43
godine
26
godina u svetu preduzetnika
4
godine poslovni konsultant